hits

Podcast - Episode 51 / Nina - Reboost Coffe Drive-Thru


Episode 51, og vi har besøk av Nina fra Reboost Coffee.

Nina er ei humørfylt jente med bein i nesa og fullstendig blottet for ro i kroppen. Ikke bare har hun gutset til med å starte opp drive-through kaffe-sjappe i Sørlandsparken, like ved Europris; hun er også egentlig politi, og studerer like greit ved siden av.
Til sammenligning leter Tommy etter driven til å skuffe verandaen for snø, mens Steffen gjerne skulle ryddet en bod.

Vi bøyer oss i støvet og lar oss imponere, og anbefaler en tur på Reboost Coffe Drive-Thru for å smake en forbaska god kaffe, gjerne med en god frokost eller lunsj, eller middag, ved siden av, til en særdeles konkurransedyktig pris.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

godnyhet.no

godnyhet.no

33, Vennesla

Hei og velkommen til GodNyhet.no, GodNyhet er en Kristiansandsbasert podcast ledet av Steffen Borgersen og Tommy Premak. Dette har utviklet seg til å bli en podcast hvor ordene jagerfly og hamburger fint kan få plass i samme setning. Og slik som med jagerflyene, så kan vi bevege oss fra ett sted til ett annet med lydens hastighet, i hvert fall temamessig. De røde trådene er korte og takhøyden er maksimal. Av og til noen gode nyheter, og ganske ofte ute på glattisen. Ønsker du å kontakte oss i forbindelse med ris, ros, poteter eller bare for å si hei? Da kan du sende oss en melding hit, hit eller hit: GodNyhet på Facebook. steffen@godnyhet.no tommy@godnyhet.no

Kategorier

Arkiv