hits

Podcast - Episode 52 / Bjarte Bjellås - MIFF


Vi har denne gangen besøk av Bjarte Bjellås som til daglig jobber i MIFF, og vi snakker da selvsagt om Israel.
Like selvsagt fabler vi selvsagt om en haug med andre ting, som fotball, Irland, journalistikk, flykaprere, skjenkekultur, pubdrift og masse annet.
Og vi debatterer selvsagt litt for de lokale; Vennesla Sentrum vs. Hunsfos.

Finn oss på iTunes, SoundCloud, Archive og på hjemmesiden vår GodNyhet.no, og du kontakter oss på tommy@godnyhet.no, eller du kan sende oss melding på Facebook! Eller brev.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

godnyhet.no

godnyhet.no

33, Vennesla

Hei og velkommen til GodNyhet.no, GodNyhet er en Kristiansandsbasert podcast ledet av Steffen Borgersen og Tommy Premak. Dette har utviklet seg til å bli en podcast hvor ordene jagerfly og hamburger fint kan få plass i samme setning. Og slik som med jagerflyene, så kan vi bevege oss fra ett sted til ett annet med lydens hastighet, i hvert fall temamessig. De røde trådene er korte og takhøyden er maksimal. Av og til noen gode nyheter, og ganske ofte ute på glattisen. Vi har også episoder som blir sendt på hele sørlandets lokalradiostasjon, Metro Sør, hver torsdag kl. 21:00, hvor vi har med oss interessante gjester. Vet du om noen som hadde egnet seg som gjest hos oss? Eller har du en god nyhet du mener vi bør ta tak i? Da kan du sende oss en melding hit, hit eller hit: GodNyhet på Facebook. steffen@godnyhet.no tommy@godnyhet.no

Kategorier

Arkiv