hits

Podcast - Episode 53 / Glenn Faannessen - Metro Sør aka Radio Sør


Vi har denne gangen ikke bare hatt besøk, med faktisk vært på besøk; hos Glenn Faannessen i Metro Sør, tidligere kjent som Radio Sør.
Vi snakker om Garden, studier, veien til radio, FM/AM og annet som angår Glenn. Tommy føler seg litt glemt, så det snakkes også om pizza, fiskekaker og penis. Uten sammenligning forøvrig, tenker du? Feil. Det er sammenligning.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

godnyhet.no

godnyhet.no

33, Vennesla

Hei og velkommen til GodNyhet.no, GodNyhet er en Kristiansandsbasert podcast ledet av Steffen Borgersen og Tommy Premak. Dette har utviklet seg til å bli en podcast hvor ordene jagerfly og hamburger fint kan få plass i samme setning. Og slik som med jagerflyene, så kan vi bevege oss fra ett sted til ett annet med lydens hastighet, i hvert fall temamessig. De røde trådene er korte og takhøyden er maksimal. Av og til noen gode nyheter, og ganske ofte ute på glattisen. Ønsker du å kontakte oss i forbindelse med ris, ros, poteter eller bare for å si hei? Da kan du sende oss en melding hit, hit eller hit: GodNyhet på Facebook. steffen@godnyhet.no tommy@godnyhet.no

Kategorier

Arkiv