hits

Podcast - Episode 84 / Nina Nilsen / Reboost


Nina Nilsen fra Reboost har vært gjest hos oss tidligere, og vi ønsket å ha henne tilbake for å snakke mer om hennes Reboost, og konseptet Sunnhet i Farta. Nina er kjent fra TV2-programmet Nå Eller Aldri, hvor du kan se en brøkdel av hvor tøft det er å gå fra å gå med en idé i hodet, via å begynne å snakke høyt om det, for så å gå i gang med arbeidet og faktisk gjennomføre det.
Vi har latt oss imponere av hennes stå-på-vilje, og vi anbefaler å besøke Nina på Reboost i Sørlandsparken i Kristiansand!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

godnyhet.no

godnyhet.no

33, Vennesla

Hei og velkommen til GodNyhet.no, GodNyhet er en Kristiansandsbasert podcast ledet av Steffen Borgersen og Tommy Premak. Dette har utviklet seg til å bli en podcast hvor ordene jagerfly og hamburger fint kan få plass i samme setning. Og slik som med jagerflyene, så kan vi bevege oss fra ett sted til ett annet med lydens hastighet, i hvert fall temamessig. De røde trådene er korte og takhøyden er maksimal. Av og til noen gode nyheter, og ganske ofte ute på glattisen. Ønsker du å kontakte oss i forbindelse med ris, ros, poteter eller bare for å si hei? Da kan du sende oss en melding hit, hit eller hit: GodNyhet på Facebook. steffen@godnyhet.no tommy@godnyhet.no

Kategorier

Arkiv