hits

november 2017

Podcast - Episode 43

Hvorfor blir Tommy handicapet av å besøke handicaptoalett?Hva kan Steffen melde av gode nyheter?Vi vurderer bowling pr. terning.Og reklame.Og selvsagt disse 5 overskriftene, da.

Podcast - Episode 42

Borgersen fremfører podcast med tett nese.Det har blitt forsket videre på hvordan man kan sitte alene på et offentlig toalett.Og vi har tatt en tur innom Kvinneguiden.Finnes det mange gale kvinner?...

Podcast - Episode 41

Statistisk sentralbyrå, brann på kjøkkenet, Facebook lytter til deg, og selvkjørende biler.    

Kokkeskole med baller - Testikkel-gourmet.

Vi har fått tilsendt et par vær-testikler og lager et gourmet-måltid. Det smakte ikke så godt som det så ut, men vi føler selv at vi klarte å holde maska.    

Podcast - Episode 40

  Borgersen har problemer med bilen. Borgersen har oppdaget det magiske tallet. Borgersen har gjort en oppdagelse om gravide kvinner. Borgersen har gjort en oppdagelse om atombomber. Prem...
godnyhet.no

godnyhet.no

32, Vennesla

Hei, og velkommen. GodNyhet er hovedsakelig en podcast hvor vi tar opp alt som rører seg i hverdagen - og noen ting som ikke rører seg. Tilbakemeldinger settes pris på, og kan sendes på tommy@godnyhet.no, du kan legge igjen en kommentar her, eller du kan like oss på Facebook og skrive meldinger til oss der; der være seg synspunkter, tilbakemeldinger, ting du ønsker vi skal ta opp, ting du ikke ønsker vi tar opp, eller rett og slett dersom du har en dårlig dag og føler for å lufte deg litt.

Kategorier

Arkiv